11.08.2023

Alaçam Yaz Kuran Kursları Futbol Turnuvası sona erdi

Alaçam İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’2023 Camiler ve Yaz Kur’an Kursları arası 15 Temmuz Şehitlerini Anma Şehit Muhammet Ali AKSU Futbol Turnuvası final maçları ile tamamlandı. Dereceye giren takımlar kupa, madalya ve ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İlçe Müftülüğü’nün de katkılarıyla düzenlenen, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinden oluşan 12 takımın katıldığı Futbol Turnuvasında Çarşı Camii, Umutlu Camii, Gençlik Merkezi ve Gençlik Merkezi TÜGVA Yaz Kuran Kursu Öğrencileri final heyecanı yaşadı.

Çekişmeli bir mücadele sonucu Gençlik Merkezi TÜGVA’nın şampiyon olduğu final maçlarında Umutlu Camii 2. Çarşı Camii 3. Gençlik Merkezi 4. oldu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu KARAASLAN, GSB Tesis Amiri Cengiz AYDOĞDU, Müftülük D.H. Uzmanları Cemil DEMİR, Sedat HAMURCU, Gençlik Merkezi ile KYK Manevi Danışmanları, Din Görevlileri, Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ve velilerinin de katıldığı Kupa Töreninde 1. 2. 3. ve 4. olan takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi.