22.04.2016

ELMAÇUKUR KUTLU DOĞUM PROGRAMI 2016

İlçemiz Elmaçukur Mahallasi Camiinde Kutlu Doğum Haftası kapsamında bir program gerçekleştirildi. Programa Atakum Kaymakamı Ali BAKOĞLU, İlçe Müftüsü İsmail KESKİN, Atakum Belediye BAşkanı İshak TAŞÇI ve daire müdürleri katıldı. Prgramda İlçe Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahiler seslendirildi.

İlçe Müftüsü ismail KESKİN verdiği Konferansta insanın Yaratanını tanıması, iteat etmesi ve verdiği nimetlere şükretmesi gerektiğini, Müminlerin kardeş olduğunu, birlikte yaşamayı sağlamak için yalnış haberlere itibar etmemesi, lakap takma, alay etme, haset, gıybet, tecessüs hastalıklarından uzak kalarak, şahsiyetli, onurlu bir hayat yaşamak gerektiğini, üstünlüğün servet, makam, mevki ile değil takvada olduğunu vurguladı.

Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI ve Atakum Kaymakamı Ali BAKOĞLU'da birer selamlama konuşması yaptılar.

Kaymakam Ali BAKOĞLU yaptığı konuşmada Din görevlilerinin dinin doğru öğretilmesi ve anlaşılmasındaki önemli rolüne dikkat çekerek, toplumun şekillenmesi din görevlilerine bağlıdır. kutlu Doğum Etkinliklerinin çeşitliliği çok faydalı olmaktadır. Bu etk,nliklerin Mahallelerde yaygınlaştırılması faydalı olacağını dile getirdi. Program yapılan dua ve ikramla sona erdi.