07.10.2021

AYVACIK İLÇEMİZDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

“CAMİİ DİN GÖREVLİSİ VE VEFA”

İlçe Kaymakamımız sayın Furkan Taha TÜRKMENOĞLU beyin öncülüğünde ve yapmış olduğu toplantıda bütün kurum idarecilerimizin de öz veriyle gayret ettikleri, Ayvacık ilçemizdeki kan bağışı kampanyasında Din Görevlilerimizde fevkalade gayret göstererek 210 ünite kan bağışına ulaşılmıştır.

İlçe Müftülüğümüz ve Kızılay Samsun / Ayvacık temsilcilerimiz yakın birlikte çalışmalarımız sonucu pek çok hocamız mahallesinden kendi aracı ile beraberinde getirdiği vatandaşlarımızla birlikte kan bağışında bulunmuşlardır.

Kan Bağışında bulunan başta sayın Kaymakamımız, daire amirlerimiz, özellikle bütün hocalarımıza ve beraberinde getirerek kan bağışında bulunan Ayvacık halkımıza teşekkür ederiz.

Kızılay il ve ilçe yetkilileri ve personelini bu hayırlı organizelerinden dolayı tebrik ederiz.