30.07.2018

HACILARIMIZI UĞURLADIK

2018 Yılında Kafile Başkanlığını Müftümüz Necmettin Kayar’ın yaptığı Bafra’dan hacca gidecek olan hacı adayları için uğurlama töreni düzenlendi.

27.07.2018 Cuma günü saat 00,30 da Bafra Müftülüğü önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Din görevlileri ve hacı adaylarımızın yakınlarının yanı sıra çok sayıda halkımız katıldı.  Kafile Başkanı İlçe Müftümüz Necmettin Kayar yapmış olduğu konuşmada her türlü hak ve hukukunu başta eş, dost ve akrabalara olmak üzere tüm Bafra halkına helal ettiğini belirterek kendilerinin de helal etmelerini istedi.

Müftümüz Necmettin Kayar konuşmasının devamında: “ Bu vesile ile Duanın merkezi olan bu kutsal mekânlardan Rabbime şöyle yalvarıyorum: “Allah’ım islama ve Müslümanlara yardım eyle, devletimizi, milletimizi ve ülkemizi her türlü tehlikelerden koru. Bize Dünya ve Ahirette iyilikler ve güzellikler ihsan eyle, bizi anne ve babamızı ve bütün Müslümanları bağışla şüphesiz sen duaları işiten ve kabul edensin. Kalın sağlıcakla” dedi.