14.09.2018

HZ. HATİCE KUR'AN KURSU AÇILIYOR

Müftülüğümüz tarafından Hacınabi Mah. Mağazalar Sokakta 4-6 Yaş grubu öğrencilere yönelik Hz. Hatice Kur’an Kur’an Kursunun açılışının eğitim-öğretim sezonuna yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Hacınabi Mah. Mağazalar Sokakta Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait olan bina 49 yıllığına İlçe Müftülüğümüze Kur’an kursu hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edildi. 4-6 yaş grubu öğrencilere yönelik hazırlanan Kur’an kursumuz 150 öğrenci kapasiteli, oyun odası, dinlenme odası, yemek salonu gibi bu yaş grubu öğrencilerin eğitimlerine uygun olarak tefriş ediliyor. Bu konuda maddi ve manevi desteklerini Müftülüğümüzden esirgemeyen Bafralı kardeşlerimize teşekkür eder yeni kursumuzun Bafra’mıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

2018-2019 eğitim öğretim yılı için açılacak olan bu kursumuzda ve diğer kurslarımızda kayıtlarımız devam ediyor. Ayrıca çalışan bayanlara yönelik talep olduğu takdirde 17.00’dan sonra Kur’an kurslarımızda sınıfların açılabileceğini bu vesile ile duyurmak istiyoruz.