21.07.2017

TDV BAFRA ŞUBESİNDEN HASTALARIMIZA HASTA YATAĞI

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından evlerinde yatağa bağımlı 5 hasta için T.D.V. Bafra Şubemizden “Hasta Yatağı” talep edilmiştir. Vakfımız yönetim kurulu tarafından uygun görülen talep üzerine ramazan ayında vatandaşlarımızın yapmış olduğu bağış ve yardımlardan 5 adet hasta yatağı alınarak 18.07.2017 tarihinde ilçe Müftümüz Necmettin KAYAR ve ilçe Sağlık Müdürü Aytaç AKIN tarafından yakınlarına teslim edilmiştir.

Müftümüz Necmettin KAYAR konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada : “ Ramazan ayında İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından talep edilen 5 adet “Hasta Yatağı” T.D.V. Bafra Şubemiz tarafından temin edilmiştir. T.D.V. Bafra Şubesi olarak bu hastalar ve yakınlarının bir nebze olsun rahatlamalarına vesile olabildiysek mutluyuz. Bu yatakların temininde yardımlarını esirgemeyen hayırsever halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yapmış olduğu hayırları kabul buyursun.” Dedi.