03.08.2017

DARBOĞAZ MAHALLESİ HZ. HASAN CAMİİ İBADETE AÇILDI

Yaklaşık iki yıldan beri yapımı devam eden Darboğaz Mahallesi Demirci Tokurlar Hz. Hasan Camii tamamlanarak hizmete açıldı.

30.07.2017 Pazar günü yapılan Hz Hasan Camii açılış programına başta İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in yanı sıra Belediye Başkan yardımcısı İsmail Kurt, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program İlçe Müftülük murakıbı Kadir Kaynar’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Din görevlileri tarafından okunan ilahilerin ardından İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt ve İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel katılımcılara hitap etti.

Konuşmalardan sonra adı geçen caminin açılışı İlçe müftüsü Necmettin Kayar’ın duası ile birlikte kurdele kesilerek yapıldı. Cami gezildikten sonra katılımcılara cami avlusunda yemek ikram edildi.