19.12.2017

İSLAM MEDENİYETİ TARİHİ KONFERANSI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur’an kursu öğrencilerine yönelik  "HER AY BİR KONU BİR KONUK" programı kapsamında Aralık ayı "İSLAM MEDENİYETİ TARİHİ" konulu konferans verildi.
           Müftülüğümüz Konferans Salonunda yapılan programa konuşmacı olarak 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Okuyan katıldı.
Programa İlçe Müftümüz Necmettin Kayar, Vaiz Abdullah Demircan’ın yanı sıra çok sayıda Kur’an kursu öğreticisi ve öğrencisi katıldı. Programa katılan öğretici ve öğrencilerin programı ilgiyle takip ettikleri gözlendi.

Program sonunda İlçe Müftümüz Necmettin Kayar,  konferansa konuşmacı olarak katılan 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Abdurrahman Okuyan ve tüm katılımcılara teşekkür etti.