26.01.2018

HAFIZLARIMIZDAN AFRİN İÇİN 1000 FETİH SURESİ

26.01.2018  Cuma Sabahı sabah namazı buluşması programı Çarşı Camiinde icra edildi.

Zeytin Dalı Operasyonu için Afrin’e giren (Peygamber Efendimizin müjdesine nail olan Mehmetçiğin) Gazi Ordumuzun görevini başarı ile tamamlaması, vatanı, milleti için sefere çıkan askerlerimizin sağ salim birliklerine dönebilmeleri için sabah namazı öncesi hafızlar tarafından Fetih Suresi okundu. Kılınan namazın akabinde Kurs öğreticisi Muhammet Mustafa Serdaş tarafından tespihat yapıldı. Çok sayıda cemaat ve din görevlisinin katıldığı program, İlçe Müftümüz Necmettin Kayar’ın yaptığı kısa konuşma ve Aktekke Mah. İhsaniye Kur’an Kursu Öğrencileri tarafından okunan 1000 Fetih suresinin duası ile sona erdi.

Cami çıkışında cemaate simit ve çorba ikram edildi.