20.02.2018

ŞUBAT AYI MUTAT TOPLANTIMIZ YOĞUN GEÇTİ

Bafra müftülüğümüzün Şubat ayı personel mutat toplantısı 19.02.2018 Pazartesi günü Müftülüğümüz konferans Salonunda yapıldı.

Toplantı Aktekke Mah. İhsaniye Kur’an Kursu Öğrencilerimizden Şırnak İli Cizre İlçesinden gelerek 19 yaşında  105 gün gibi kısa bir sürede Hafızlığını tamamlayan Yakup Ekin’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Başarılı öğrencimize İlçe müftümüz Necmettin Kayar ve Kurs yöneticisi Enver Çakıroğlu tarafından hediye takdiminde bulunuldu. Personelle paylaşılan gündem maddelerinden sonra İlçe Müftülüğümüzden emekli olan görevlilerimiz Yeni Camii İmam Hatibi Nami Baş, Büyük Camii Müezzin Kayyımı Ali Tek, Üçpınar Mah. Nohutlu Camii İmam Hatibi Mehmet Yavuz, Şeyhulaş Mah. Tacibey Cami İmam Hatibi Osman Yıldırım’a İlçe Müftülüğümüz ve TDV Bafra Şubesinin hazırlamış olduğu plaketler takdim edildi. Görevlilerimize aynı zamanda Bafra Din Görevlileri Derneği tarafından da plaket takdiminde bulunuldu. Toplantıda Diyanet Sen Bafra Temsilciliği tarafından düzenlenen Din Görevlileri Arası Masa Tenisi Turnuvasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Toplantının I. Bölümünden sonra Samsun İl Müftülüğü ADBR Uzmanları Havva Aslan ve Sebila Kılınç tarafından Personellerimiz ve eşlerine “Aile İçi İletişim ve Boşanma ve Sonrası Sürecin Çocuk Üzerinde Olumsuz Etkileri” konulu seminer verildi.