08.03.2018

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PANEL PROGRAMI İLGİ GÖRDÜ

Müftülüğümüz Aile ve Dini rehberlik Bürosu, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 08.03.2018 Perşembe Günü saat 10.00 ‘da Konferans salonumuzda “Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadınlar” konulu panel düzenledi.

Moderatörlüğünü ADRB Vaizi Emine Karataş’ın yaptığı Panel programına konuşmacı olarak Kur’an Kursu Öğreticileri Beyhan Yılmaz, Meryem Özdemir, Hacer Yıldız katıldı.

Program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve ardından Kur’an Kursu Öğreticisi Zehra Yiğiti’in  Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sinevizyon gösterisinin ardından açış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Necmettin Kayar “Kadınlar Gününün” hayırlara vesile olmasını temenni ederek İslam Dininin kadınlara verdiği değer ve önemi hatırlatıp bugün dünyanın birçok yerinde mahrum, mahzun, mağdur ve mazlum olan kadınların sorunlarını dile getirdi. Katılımcılara ve paneli hazırlayan Vaiz ve Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür etti.