12.04.2018

KUDÜS VE MESCİD-İ AKSA

13 Nisan Cumayı 14 Nisan Cumartesiye bağlayan gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığımızın yurt genelinde müftülüklerimizden yapmasını istemiş olduğu Kudüs ve Mescid-i Aksa konulu konferans 11 Nisan Çarşamba günü Müftülüğümüz Konferans salonunda Saat 15.30 da Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa Irmaklı tarafından personelimiz ve eşlerine dönük olarak gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve İlçe Protokolünün katılmış olduğu konferans programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından konu ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın açış konuşmasından sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa Irmaklı “Din İstismarı, Kudüs ve Mescid-i Aksa” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Program İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in teşekkür konuşmasıyla sona erdi.