18.04.2018

DİN GÖREVLİLERİNE EZANI GÜZEL OKUMA HİZMET İÇİ EĞİTİM KURSU

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda 19.03.2018-12.04.2018 tarihleri arasında İlçe Müftülüğümüz tarafından din görevlilerine yönelik “Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu” düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüz seminer salonunda 14 din görevlisinin katıldığı “Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Semineri” 4 hafta sürdü. Kurs süresince camilerimizdeki görevlilerimizin birbirleriyle kaynaştığı ve birbirlerini daha yakından tanıma imkânı buldukları görüldü. Kurs bitiminde Derbent Barajı Mevkiinde yapılan piknik programı sonunda Başarı Belgeleri kurs öğreticileri;  İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Şube Müdürü Şafak Çatal, Site Camii İmam Hatibi Kadem Aslan, Çarşı Camii İmam Hatibi Abdullah Aslan tarafından takdim edildi.

İlçe Müftüsü Necmettin Kayar kursiyerlere bundan sonraki hizmetlerinde almış oldukları eğitimleriyle daha başarılı ve öz güvenle görev yapmaları dileğinde bulundu.