09.05.2018

4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARIMIZIN YILSONU ETKİNLİKLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Müftülüğümüze bağlı Nuri İbrahim, Kızılırmak, Safa, Mina ve Naciye Yıldız Kur’an Kurslarımızın 4-6 Yaş sınıfları 07.05.2018 Pazartesi günü saat 10.00 ‘da Müftülüğümüz Konferans Salonunda yılsonu etkinliği düzenledi.

4-6 Yaş sınıfları yılsonu etkinliğinin 2. Si olan Program İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Şafak Çatal’ın selamlama konuşmasıyla başladı. Ardından İlçemiz Aile ve Dini Rehberlik Vaizi Emine Karataş “Adalet ve İnsan Bağlamında Aile” ve “Çocuk Hakları” konulu konferans verdi.

Daha sonra 4-6 Yaş sınıfı öğrencileri, öğreticilerinin büyük emekleriyle hazırladıkları Kur’an-ı Kerim, İlahi, tiyatro, şiir, dua ve ahlaki erdemlerden oluşan gösterilerini sundular. Programa veli ve katılımcıların ilgisi yoğundu. Çocuklar ve velilere gül dağıtımıyla program sona erdi.