15.05.2018

KUR’AN KURSLARIMIZDAN ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMI

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle 2 Kur’an kursumuzun 2 adet engelli sınıfında okuyan kursiyerler, Esentepe Camii avlusunda evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle piknik programı düzenledi.

İlçe Müftümüz Necmettin KAYAR, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Şube Müdürü Şafak Çatal, Mahalle Muhtarı, cami görevlileri ve bir kısım cami cemaatinin katıldığı programda engelliler haftası kutlandı. Programda Filistin’deki şehit kardeşlerimize dua edilip yaralılara acil şifalar dileğinde bulunuldu.

İlçe Müftümüz tarafından engelli kardeşlerimize toplumda her zaman bir müşfik elin uzanması, yaptıkları bu etkinliğin hayırlara vesile olması, evlerine huzur yaşamlarına mutluluk dolması için dua edildi. Ayrıca Engelli kardeşlerimizin talebi olduğu sürece Müftülüğümüzün bu taleplerine cevap vereceği ifade edildi.