11.06.2018

KADİR GECESİ PROGRAMINI HALKIN YOĞUN KATILIMIYLA İCRA ETTİK

10.06.2018 Pazar Akşamı 15 Temmuz Kent Meydanında Müftülüğümüz, Bafra Belediye Başkanlığı ile birlikte Kadir Gecesi Programı düzenledi.

Halkın yoğun ilgisine mazhar olan program Bafra Belediyesinin Kent Meydanında verdiği iftar Yemeği ile başladı. İftar yemeğinden sonra Belediye Başkanı Hamit Kılıç halka katılımlarından dolayı teşekkür ederek Kadir Gecelerini kutladı. Sunuculuğunu Müftülüğümüz Murakıbı Kadir Kaynar’ın yaptığı program Akşam Namazından sonra Yeni Camii İmam Hatibi Burhan Uçar’ın Kur’an Tilavetiyle devam etti. Müftülüğümüz Tasavvuf Musiki Ekibi Enstrümanlar eşliğinde 15 dakika ilahiler sundu. Daha sonra Çamaltı Mah. Cami İmam Hatibi Bülent Bahar ve Fevzi Çakmak Mescidi İmam Hatibi Kadir Yeşilgil Kur’an Kerim tilavet ettiler. Tasavvuf Musiki ekibimizin ikinci bölüm sunumundan sonra Çarşı Camii İmam Hatibi Abdullah Aslan Kur’an Tilavetini gerçekleştirdi. İlçe Müftüsü Necmettin Kayar Kadir Gecesi ile ilgili halka sohbetinin ardından dua yaparak yatsı ve teravih namazına geçildi. Yatsı namazını Müftümüz Necmettin Kayar kıldırdı. Teravih namazının her dört rekâtını ise farklı hafızlarımız kıldırdı.