13.07.2018

VATAN SEVGİSİ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK

Müftülüğümüz Konferans salonunda yaz kuran kursu öğretici, öğrenci ve velilerinin katılımıyla “Vatan Sevgisi, Millî Birlik ve Beraberlik”  konulu şehitlerimizi anma özel programı düzenledik.

Programa Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve birim amirleri ile birlikte çok sayıda öğrenci-öğretici ve velilerimiz katıldı. Açış Kur’an-ı Kerimini yine yaz kuran kurslarımızda okuyan bir öğrencimizin yaptığı programda İlçe Müftümüz Necmettin Kayar’da ''Böyle karanlık günlerin bir daha yaşanmaması, vatanımızı savunma konusunda bir ve beraber olmamızı, Ebu cehillerin, Ebu leheblerin kıtalar gezdiğini onun için uyanık olmamız gerektiğini’ ‘yaptığı konuşmasında dile getirdi. Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’ta yoğun programına rağmen programa iştirak ederek günün anlam ve önemi hakkında öğrencilerimize selamla konuşması yaptı. Program öğrencilerimizin şiir, piyes gösterisi ve yapmış oldukları dua ile son buldu. Bu vesile ile rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Vatana, millete ve manevi değerlerimize sahip nesillerin yetişmesini rabbim lütfeylesin.