09.10.2018

EMEKLİ VE ÇALIŞAN DİN GÖREVLİLERİNE KAHVALTI VE KONFERANS PROGRAMI

06.10.2018 Cumartesi günü saat 10:30’da Öğretmen Evinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Müftülüğümüz tarafından kahvaltı ve konferans programı düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Emekli İl Müftüsü İbrahim Acar, Belediye başkan yardımcıları, daire Amirleri, Emekli Din Görevlileri ve şu an görevde olan çok sayıda din görevlisi katıldı. Program Emekli Kur’an Kursu Öğreticisi Ali Yalmancı’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Emekli Müezzin Kayyım Ali Tek şehitler ilahisini okudu. İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın selamlama konuşmalarının ardından Belediye başkanı Hamit Kılıç konuşmalarını yaptı. İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in konuşmalarından sonra Emekli İl Müftüsü İbrahim Acar konferanslarını sundular. Program Emekli İlçe Müftüsü Bahattin Tama tarafından yapılan dua ile sona erdi.