26.06.2018

BAFRA MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI YAZ KUR’AN KURSLARI AÇILIŞ PROGRAMI

2018 yılı Yaz Kur’an Kursları Açılış programı Mevlana Camiinde yapıldı. İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ve Şube Müdürü Şafak Çatal Mevlana Camiinde Yaz Kur’an Kursları açılışını gerçekleştirdi.

2017 Yılında ortalama 7000 civarında öğrenci katılımı olan Yaz Kur’an kurslarımız 25 Haziran 2018 tarihi itibari ile 450 civarında sınıf olarak başlamıştır. 2018 yılı yaz Kur’an kurslarında öğrencilerimize camilerimizde, Kur’an kurslarımızda ve kurs yapılmaya elverişli mekânlarda açılan yaz Kur’an kurslarının başlaması, öğrencilere, görevlilere ve velilere yeni bir heyecan getirmiştir. 2 dönem 8 hafta üzerinden yapılacak olan kurslarımız 25 Haziran/ 17 Ağustos tarihleri arasında devam edecektir.

Ayrıca Yaz Kur’an kurslarımıza katılan öğrencilerimize yüzme, halı saha futbol turnuvası, bilgi yarışmaları gibi sportif ve sosyal aktiviteler planlanmaktadır.