21.11.2018

KIZLAR KIRAATHANESİ AÇILDI

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde, İlçe Müftülüğümüz ve Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından “Kızlar Kıraathanesi” açıldı.

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Bafra Müftülüğü  Tarafından, Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü "KIRAATHANELER ASLINA DÖNÜYOR" Projesi kapsamında Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Bünyesindeki “Kızlar Kıraathanesi”nin açılış programı İlçe Kaymakamı Ali Fuat TÜRKEL, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih HATİPOĞLU, İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR ve Birçok Daire Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. Müftülüğümüz gençlik koordinatörü Betül Hatipoğlu ve 18 Kur'an Kursu öğreticisinin üstün gayretleriyle hazırlanan kıraathanede gençlerimize kitap okuma ortamı ile ücretsiz çay ve ikramlar sunulacaktır. Bafra'mızın güzide gençliği için iki kurumumuzun ortaklaşa yapmış olduğu bu hizmetin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.