18.12.2018

MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZDEN YEMEN’E YARDIM

İlçe Müftülüğümüze bağlı Kızılırmak Kur’an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı öğrencilerinden anlamlı yardım kampanyası.

Kızılırmak Kur’an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı öğrencileri, Öğreticileri Elif Ün ve bazı öğrenci velileriyle birlikte İlçe Müftümüz Necmettin Kayar’ı ziyaret ettiler. Öğrencilerin kendi el emekleriyle yapmış oldukları kumbaralarda Yemen için harçlıklarından biriktirdikleri paraları teslim etmek istediklerini belirttiler. Öğrenciler rengârenk kumbaralarda biriktirmiş oldukları yardımları tek tek Müftümüz Necmettin Kayar’a bizzat kendileri teslim ederken oldukça heyecanlıydılar. Toplamda 475 lira biriktiren öğrencilerin yardımları Vakıf Memurumuz tarafından Yemen’e gönderilmek üzere teslim alındı.

İlçe Müftümüz Necmettin Kayar bu anlamlı yardımlarından dolayı Kızılırmak Kur’an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı öğrencilerini ve Öğreticileri Elif Ün’ü tebrik etti ve öğrencilere ikramda bulunarak uğurladı.