21.02.2019

2019 YILI UMRE SEMİNERİ YAPILDI

Bafra Müftülüğü Konferans Salonunda 20.02.2019 Çarşamba günü Saat 09.30’da Umre ibadeti için Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonunu tercih edip İlçe Müftülüğümüz aracılığıyla kaydı yapılan umrecilere bilgilendirme semineri yapıldı.

Değişik turlarda Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonunu tercih eden ve Müftülüğümüz Umre Bürosunca kaydı yapılan 241 umre adayına yönelik seminer takvimi doğrultusunda konferans salonumuzda yapılan seminere 95 umreci katıldı.   Bafra İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR ve Şube Müdürü Şafak ÇATAL tarafından verilen seminer umreciler tarafından ilgiyle takip edildi. Bayan Umrecilere A.D.R.B Vaizi Rumeysa YILDIRIM tarafından umre ibadeti ile ilgili bayanları ilgilendiren konularda bilgiler verildi.

Ayrıca Mart ayı başında umreye gidecek olan yaklaşık 130 kişilik  umreci grubunun umre malzemeleri teslim edilerek aşı olmaları konusunda bilgilendirildi.