07.02.2020

ÖĞRENCİLERE “DİYANET ÇOCUK TAKVİMİ” HEDİYE EDİLDİ.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından bastıran Diyanet Çocuk Takvimi, İlçe Müftümüz Sayın Necmettin KAYAR, Okul Müdürümüz Sayın Erol BOZDEMİR, Okul Müdür Yardımcısı Yusuf DEMİREL, Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman DİNÇER, proje sınıflarında Kur’an derslerine giren görevlilerimiz Cemil DEMİR ve Musa ÇATAL’ın katılımı ile Bafra Milli İrade İmam Hatip Ortaokulunda hafızlık proje sınıflarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerimize takdim edildi.
İlçe Müftümüz Sayın Necmettin KAYAR, Öğrencilere, hafızlık eğitimi yanında okul derslerinde de başarılı olmalarından dolayı kendilerine teşekkür konuşması yaptı.

Öğrencilerimize hafızlık eğitimlerinde ve derslerinde üstün başarı temennilerinde bulunuyoruz.