23.07.2020

KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINA KATILANLARA TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ.

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in çağlar üstü evrensel mesajını daha geniş kitlelere ulaştırmak, çocuklarımızın Kur’an’a ilgisini ve iştiyakını desteklemek ve salgın nedeniyle evde geçirdiğimiz günleri Kur’an ile ihya etmek amacıyla, Diyanet İşleri Başkanlığımız ile Türkiye Diyanet Vakfımızın iş birliği içerisinde gerçekleştirilen “Evimizin Neşesi Kur’an Sesi” temalı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasına katılım sağlayan öğrencilere Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ tarafından gönderilen “Teşekkür Belgesi” ve "Kur’an’ı Kerim", İlçe Müftümüz sayın Necmettin KAYAR tarafından makamında takdim edildi.

Bafra İlçe Müftüsü sayın Necmettin KAYAR, Başkanlığımız tarafından düzenlenen yarışmaya katılımlarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, hayatlarında Kur’an’ı rehber edinmelerini, Evlerinin Kur’an ile neşelenmesi ve Kur’an ahlakı ile bir ömür boyu yaşamaları temennisinde bulundu.