Canik Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Canik İlçe Müftülüğümüzce bu akşam Zoom üzerinden 7-12 arası çocuklara yönelik online "Hikayelerle Değerler Eğitimi" programı düzenlendi.
Detay

Canik Müftülüğümüz bünyesinde Uzman Eğitmen Edibe ARSLAN tarafından Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik online olarak "Erken Çocukluk Döneminde ElifBa Öğretimi" konulu program düzenlendi.
Detay

Canik Müftülüğümüz kadınlara yönelik online "İşaret Dili Eğitim" programına 10.01.2021 Pazar günü başladı.
Detay

Canik Müftülüğümüzce 09.01.2021 tarihinde 7-12 yaş arası çocuklara yönelik online "Hikayelerle Değerler Eğitimi" programı düzenlendi.
Detay

Canik Müftülüğümüzce 02.01.2021 tarihinde 7-12 yaş arsı çocuklara yönelik online "Hikayelerle Değerler Eğitimi" programı düzenlendi.
Detay

Canik İlçe Müftümüz Ali ÇEBİ tarafından 7-12 yaş arası çocuklara ve büyüklerine yönelik online "Hikayelerle Değerler Eğitimi" programı düzenlendi.
Detay

Canik Müftülüğümüzce 19.12.2020 tarihinde 7-12 yaş çocuklara yönelik Google Meet üzerinden online "Hikayelerle Değerler Eğitimi" programı düzenlendi.
Detay

Canik Müftülüğümüz bünyesinde İgeder (İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği) işbirliğiyle 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik online program düzenlenmektedir.
Detay

Canik Müftülüğümüz bünyesinde Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik online "Holistik Farkındalık Atölyesi" çalışmaları düzenlenmektedir.