16.12.2023

SAMSUN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU'NDAN ZİYARET

Samsun İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'ndan (ADRB) sorumlu İl Müftü Yardımcısı Ali Işık ve İl Müftülüğü ADRB Koordinatörü ADRB Vaizi Emine İpekdal tarafından Canik İlçe Müftülüğü ADRB'ye ziyaret gerçekleştirildi.

Canik İlçe Müftülüğü ADRB Koordinatörü ADRB Vaizi Nurhan Öztürk tarafından İl Müftü Yardımcısı Işık'a İlçe Müftülüğü ADRB çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Canik İlçe Müftülüğü ADRB tarafından ADRB çalışmalarına dair istek ve önerilerde bulunuldu.

Ziyaret İl Müftü Yardımcısı Işık'ın ADRB çalışmalarında karşlılıklı işbirliği ve irtibat içinde olunması temennisiyle ve Canik İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun ikramlarıyla sona erdi.

Canik İlçe Müftülüğü ADRB Koordinatörü ve üyeleri Samsun İl Müftülüğü ADRB'ye ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.