03.02.2024

GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM KAMPI VEDA PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığının "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" kapsamında Canik İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü'nün organizatörlüğünde Manevi Danışmanların rehberliğinde 26-28 Ocak 2024 tarihleri arasında Pınarbaşı Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda Lise grubu kız öğrencilerine, Canik Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu'nda da Ortaokul grubu erkek öğrencilerine yönelik 3 günlük "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlendi.

Kur’ân-ı Kerîm, dini bilgiler, değerler eğitimi, sohbet, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerle geçen kamp 28.01.2024 tarihinde İlçe Müftüsü Bayram Karar'ın, kamp öğrencilerinin, Din Görevlilerinin ve velilerin katılımıyla Canik Diyanet Kız Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen Veda Programı ile sona erdi.

Kur’ân-ı Kerîm tilavetiyle başlayan program, Müftü Karar'ın açılış konuşmasıyla devam etti. Müftü Karar konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği kampların gençler için önemine değindi.

Program öğrencilerin Dursun Ali Erzincanlı "Ben Kudüs'üm" şiirini seslendirmeleri ve Filistinle ilgili yapmış oldukları röportaj videosu ile kamp etkinlikleri slayt gösterisi ile devam etti.

Program Müftü Karar'ın öğrencilere ve kampa destek veren hocalara katılım-teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve yapılan dua ile sona erdi.