22.02.2020

İLÇE MÜFTÜMÜZ SABAH NAMAZI BULUŞMASINDA HASKÖYDEYDİ

Canik ilçe Müftülüğüne bağlı Hasköy Mahallesi Meşe Camii'nde " Kardeş Okul Projesi" kapsamında her ay geleneksel olarak  tertip edilen sabah namazı buluşmasında, " Ailece Sabah Namazında Rabbimizin Huzurunda Huzur buluyoruz..." sloganıyla 22.02.2020 Cumartesi günü tertip edilen program icra edildi. Programa, Hasköy Meşe Camimizin kardeş okulu olan Canik Belediye Evleri  İmam-Hatip Ortaokulu  öğretmen, öğrenci ve velilerinin yoğun katılımıyla icra edildi. Programa, Canik İlçe Belediye Başkanı İbrahim SANDIKÇI, Canik İlçe Müftümüz Ali ÇEBİ, Canik İlçe Müftülüğü Vaizi  Abdullah DEMİRCAN da katıldı. Namaz öncesi Müftümüz  cemaatle sohbet etti. Namazdan sonra da katılımcılara çorba ve çay ikramı yapıldı.