24.02.2020

GÖNLÜ CAMİDE OLAN GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

2019 -2020 Eğitim-Öğretim yılının ara tatil döneminde Diyanet işleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında Canik Müftülüğüne bağlı değişik camilerde vakit namazlarında camilere gelen ilkokul ve ortaokul öğrencileri Müftülüğümüz tarafından ödüllendirildi. Ortaokul öğrencileri arasından en fazla puan alan Pınarbaşı Camiinden Buğrahan KAPLAN, Seyfinaz Hatun Camiinden Emirhan YANIKKAN, Düvecik MAhallesi Camiinden Efe KURU, Karşıyaka Mahallesi Merkez Camiinden Abdülhamtit HELLİ, Kuzeyyıldızı Mahallesi Yeşilova Camiinden Mustafa Berat ÖZDEMİR ile ilkokul öğrencileri arasında Ahmet Uzal Mescidinden Mehmet Enes YAMAN, Kuzeyyıldızı Mahallesi Yeşilova Camiinden Tuana Ela BAŞTÜRK, Hasköy Merkez Camiinden Muhammed Zahit HATİPOĞLU, Toptepe Mahallesi Gülçeşme Camiinden Abdurrahman KELEŞ'e Canik Müftülüğü tarafından değişik hediyeler veridi.