22.06.2020

HAFIZLIK KURSLARIMIZDA ÖN KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Pınarbaşı Yatılı Kız Kur'an Kursu ile Canik Merkez Erkek Yatılı Kur'an Kursunda yeni öğretim yılına yönelik kayıtlar başlamıştır. Geçtiğimiz yıl birçok hafız öğrenci yetiştiren yatılı kurslarımız önümüzdeki yıl yapacakları eğitim için şimdiden çalışmalara başladılar.

Ayrıca geçtiğimiz yıl hafızlığını tamamlayıp hafızlık belgesi alan hafızlarımıza yönelik yapılan Kur'an-ı Anlama Temel Öğretim Programı çerçevesinde, Samsun'da sadece Canik Müftülüğünde yapılan Arapça dersleri çok verimli geçmiştir.

Bu nedenle hafızlık yapmak isteyen çocuklarımızın velileri ve Kur'an-ı Anlama Temel Öğretim Programı'na katılmak isteyen hafızlar  Canik Müftülüğüne ait 362 2388808 numaralı telefonu, Pınarbaşı Yatılı Kız Kur'an Kursumuzun 362 2386960 numaralı telefonu veya Canik Merkez Erkek Yatılı Kur'an Kursunun 362 2282025 numaralı telefonunu arayarak konuyla ilgili geniş bilgi alabilirler.