28.06.2019

Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri İlçemiz Müftülüğünü Ziyaret Ettiler

2019 Yılı Yaz Kur'an Kursu etkinlikleri çerçevesinde, 28 Haziran Cuma günü Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri, hocaları rehberliğinde İlçemiz Müftülüğünü ziyaret ettiler. İlçe Müftümüz Sayın Osman KARAGÖZ öğrencilere hitaben yaptığı konuşmalarında: Sevgili çocuklar hepiniz hoş geldiniz. Siz mahallenin güzel çocukları sizleri kutluyorum, anne ve babanızı kutluyorum. "Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur'an olsun" ilanlarını gördünüz ve koşarak kurslarımıza geldiniz. Allah çocukları çok seviyor. Sizler, tertemiz elleriniz, ayaklarınız ve gözlerinizle yarınlardan umudumuzsunuz. Yarınlarımız sizlerle güzel olacak. Siz günahı sevmezssiniz, yalanı da hiç sevmezsiniz. Çevreyi kirleten olmayacak, kirletenleri uyaracaksınız diyerek nasihatte bulundu ve öğrencileri müftülüğümüzde  ağırlamaktan memnuniyetini ifada etti.

Çocuklara çikolata ikramı ve müftülük personeliyle çocuklar arasında gerçekleştirilen halat yarışmasının ardından ziyaret sona erdi.