17.09.2019

40 Hadis Ezberleme Yarışması ilçe müftülüğümüzde yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde müftülüklerimize bağlı yatılı erkek ve kız Kur'an kurslarımızdaki "hafızlık hazırlık", "hafızlık temel eğitim" ve "hafızlık" sınıflarına kayıtlı öğrencilerine yönelik "40 Hadis Ezberleme Yarışması" yapılması planlanmıştı.

Bu çerçevede ilçe müftülüğümüzce yapılan yarışmaya Hasbahçe Yatılı Kız Kur'an Kursumuzdan 4 öğrenci katıldı. İlçe Müftülüğü binamızda yapılan yarışma sonucunda öğrencilerimiz çalışmalarından dolayı ilçe müftümüz Osman KARAGÖZ tarafından tek tek ödüllendirildi.

İlçemiz Hasbahçe Yatılı Kız Kur'an Kursu Hafızlık öğrencimiz Büşranur ERTÜRK'e il genelinde yapılacak olan yarışmada başarılar dileriz.