05.07.2021

Hasbahçe Kız Kur'an Kursunun İsmi Hasbahçe Emine Uğur Kız Kur'an Kursu Olarak Değiştirildi

Çarşamba ilçe Müftülüğüne bağlı Hasbahçe Yatılı Kız Kur’an Kursunun açılışından itibaren 17 yıldır aynı kursta çalışan ve Kur’an Kursu yöneticisi olarak görev yapmakta iken Covit 19 salgını nedeniyle 21.04.2021 tarihinde vefat eden Emine UĞUR Hocanın ismi artık görev yaptığı kursta yaşatılacak. İlçe Müftüsü Osman KARAGÖZ “görev yaptığı Hasbahçe Kız Kur'an Kursunda vefakar bir şekilde yıllarca hizmet etmiş, emek vermiş ve önemli hizmetlerde bulunmuş, yapmış olduğu hizmetleri ile Hasbahçe Yatılı Kız Kursunun bulunduğu mahalle halkı ve cami cemaati tarafından da benimsermiş ve hüsnü kabul görmüş Emine UĞUR hocanın isminin görev yaptığı Kur’an kursuna verilerek Hasbahçe Kız Kur’an Kursunun ismi Hasbahçe Emine UĞUR Kız Kur’an Kursu olarak değiştirilerek vefa görevi yerine getirildiğini” söyledi.