04.04.2022

Hatimle Teravih Namazı Kılınan ve Mukabele Okunan Camilerimiz

Çarşamba Proje Anadolu İmam-Hatip Lisesinde eğitimine devam eden ve İlçemiz Hamza Aslan Kur’an Kursu başta olmak üzere bölgemizdeki Kur’an Kurslarında hafızlığını ikmal etmiş hafız öğrenciler Yeni Halk Camii (Keten Camii) ve Hasanlı Camilerimizde 6 öğrenci hatimle teravih namazı kıldırıyorlar.

İmam-Hatip lisesi öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan program çerçevesinde merkezde bulunan 19 camimizde 61 öğrenci cami görevlilerimiz ve öğretmenlerin nezaret ve rehberliğinde mukabele okuyorlar. Ayrıca Müftülüğümüzce belirlenen camilerimizde Teravih Namazı kıldıracak ve müezzinlik yapacak öğrencilerimiz bu şekilde mesleki gelişimlerine katkı sunacağı uygulama vatandaşlarımız tarafındanda beğeniyle karşılandı.