11.05.2022

Aile Haftası Konferansı Yapıldı

2022 yılı Aile Haftasında, hızla dijitalleşen dünyada Kur'an ve Sünnet ışığında değerleriyle varolan ve bu değerlerin nesilden nesile aktarılmasına hizmet eden aile yapısının korunup güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla "Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" temalı konferans düzenlendi.

Samsun İl Müftü Yardımcısı Özlem KALYONCU ŞİRİN’nin konuşmacı olarak katıldığı “Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak” konulu konferans ilçemiz Abdullah Paşa Camii Konferans Salonunda düzenlendi. Hanımlara yönelik düzenlenen konferansta hızlı bir şekilde gelişen ve dijitalleşen dünyada Kur’an ve Sünnet ışığında değerleriyle varolan bu değerler ile gelişen büyüyen ailenin korunması, çocukların bu doğrultuda eğitilmesi, ailenin ve aile üyelerinin asli değerlerini yitirmemesi ve bu değerlere sahip çıkarak aileyi ve toplumu ayakta tutmasının önemine değinen İl Müftü Yardımcısı Özlem KALYONCU ŞİRİN katılımcılara teşekkür etti. Konferansa katılanlara Diyanet İşleri Başkanlığınca Aile seti olarak hazırladığı kitaplardan kitap hediye edildi.