03.10.2022

Çarşamba Kız Anadolu Lisesi Öğrencileri Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

Çarşamba Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri Mevlidi Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.
Ziyaret programı kapsamında haftaya ilişkin bilgi veren İlçe Müftüsü Cemal UZUN öğrencilere müftülüğümüzün çalışmaları hakkında özellikle gençlere yönelik yapılan faaliyetler ve kadınlara yönelik yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi. Ziyarete gelen öğrencilere kitap hediye eden Müftü Cemal UZUN gelecekte Diyanet İşleri Başkanlığında çalışabilecekleri alanlardan bahsederek bu konuda gayret göstermelerini istedi. Öğrencilere eşlik eden Meslek Dersi öğretmenlerine teşekkür eden Müftü Cemal UZUN müftülüğümüzün kapısının gençlere sürekli açık olduğunu söyleyerek kendilerine ve öğrencilerin bu ziyareti yapmalarına imkan tanıyan okul idaresine teşekkür etti.