06.10.2022

Peygamberimiz, Cami ve İrşat Konulu Konferans Düzenlendi

2022 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında 06.10.2022 Perşembe günü Cemil Şensoy Kültür Merkezinde Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa IRMAKLI'nın konuşmacı olarak katıldığı "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferans düzenlendi. Konferansa İl Müftüsü Seyfullah ÇAKIR, Belediye Başkan Yardımcısı Ümit KAVRAZ, Kurum amirleri, din görevlileri, öğrenci ve halkımız katıldı. İlçe Müftüsü Cemal UZUN pandemi sürecinin ardından yapılan bu programın çok değerli olduğunu dile getirerek, başta Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa IRMAKLI olmak üzere İl Müftüsü Seyfullah ÇAKIR'a ve salonda bulunan misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.