13.03.2017

​“BİLGİ VE DEĞERLER BAĞLAMINDA KADIN” KONFERANS

8 Mart 2017 Çarşamba günü saat 13:30'da Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Samsun İl Müftülüğü ve İlkadım İlçe Müftülüğü  Aile  ve Dini Rehberlik Bürolarının organizesi ile İl Müftülüğü Konferans salonunda ​“BİLGİ VE DEĞERLER BAĞLAMINDA KADIN”  konulu panel ve mülteciler yarırına kermes düzenlendi.

İl Müftümüz Veysel ÇAKI ve İlçe Müftümüz Yahya POLAT'ın açılışını birlikte gerçekleştirdiği kermesin ardından İl Müftümüz Veysel ÇAKI'nın açılış konuşmasını yaptığı panel Fevzi Çakmak K.K Öğreticisi Ayşenur KÖKSAL'ın okuduğu K.Kuerim tilavetiyle başladı.Ebubekir K.Kursu Öğreticisi Yasemin GENÇ'in sunuculuğunu üstlendiği program İlçe Müftülüğümüz din hizmetleri uzmanı Feride ARSLAN'ın hazırlamış olduğu "KADIN" konulu sunu ile devam etti.

Programa panalist olarak İl Müftülüğü ADRB vaizleri Sebila KILINÇ( Moderatör- İslamda Kadın), Hava ARSLAN( Hz. Meryem) ve İl Vaizi Sevim ERKEN ( Hz. Hatice) konulu sunumlarıyla katıldılar.

Kızılcıkdibi K.K. Öğreticisi Gülümser ARSLAN ve öğrencilerinin ilahileriyle duygulu anlar yaşattığı program Kışla MAh. Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Nurhan ÖZTÜRK'ün yaptığı hatim duasıyla sona erdi......