09.02.2020

Samsun Valimiz Osman KAYMAK Tarafından "Şehit ve Gazi Dernekleri"ne Ziyaretler Yapıldı

Valimiz Sayın Osman KAYMAK, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi ile Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek, şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Programa, İlkadım Kaymakamı İbrahim KEKLİK ve İlkadım İlçe Müftüsü Seyfullah ÇAKIR da katıldı.

Gazilerimizle sohbet ederek savaş hatıralarını dinleyen ve vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ederken, gazilerimize de mücadeleleri ve fedakârlıkları sebebiyle şükranlarını ifade eden Valimiz Sayın Osman KAYMAK, her zaman tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin hizmetinde olduğunu belirtti.

Ziyaretlerde, İlçe Müftüsü Seyfullah ÇAKIR tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve akabinde tüm şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimiz için dua yapıldı.