04.08.2021

Samsun Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, 4-6 Yaş Kur’an Kursumuzu Ziyaret Etti

Samsun Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, İlkadım İlçe Müftülüğümüze bağlı Asrın Yıldızları 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzu ziyaret etti.

İlkadım İlçe Müftülüğümüze bağlı Kuşçulu Mahallesinde faaliyet gösteren Asrın Yıldızları 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nu ziyaret eden Samsun Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, İlkadım Kaymakamımız Sayın İbrahim KEKLİK, İl Müftümüz Sayın Seyfullah ÇAKIR, İlçe Müftümüz Ömer YAY kursa katılan miniklerle sohbet ederek, okudukları ilahi ve duaları dinledi.

Kursun eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Sayın Valimiz, 4-6 yaş Kur'an kurslarının, çocuklarımızın sağlıklı bir din ve ahlak gelişimi göstermeleri bağlamında oldukça yararlı olduğunu belirterek, Kur'an-ı Kerim'i içerik, ses ve şekil olarak kendi yaş gruplarına uygun olarak tanıyabilmelerinin yanı sıra, Allah'ı sevgi temelinde tanıyabilmelerine, Peygamber Efendimizin kişiliğini ve karakterini tanıyarak rol model almalarına da katkıda bulunduğunu söyledi.

4-6 Yaş Kur'an Kurslarının yaygınlaştırılmasının ve eğitim kalitesinin sürekli olarak artırılmasının önemine dikkat çeken Sayın Valimiz, bu konudaki gayretleri için İlkadım Kaymakamımız İbrahim KEKLİK, İl Müftümüz Seyfullah ÇAKIR, İlçe Müftümüz Ömer YAY ve Müftülük personelimize teşekkür etti. Bizler de İlkadım İlçe Müftülüğü olarak, Gençlik Merkezlerimiz ve 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımıza verdikleri destekleri için Samsun Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI'ya, İlkadım Kaymakamımız İbrahim KEKLİK'e, İl Müftümüz Seyfullah ÇAKIR'a çok teşekkür ediyoruz.