16.08.2021

Samsun Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Bahçelievler 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzu Ziyaret Etti

İlkadım İlçe Müftülüğümüze bağlı Bahçelievler Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzu OMÜ Rektörü Prof.Dr. Yavuz ÜNAL, SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN, Samsun İl Müftümüz Seyfullah ÇAKIR, İlkadım Kaymakamımız İbrahim KEKLİK, İlkadım İlçe Müftümüz Ömer YAY ve protokol üyeleri ile birlikte ziyaret eden Samsun Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, kursa katılan çocuklarımızla sohbet ederek, çocuklarımızdan ilahi, dua ile Kur'an-ı Kerim tilaveti dinledi.

Kursun eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Sayın Valimiz, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının, çocuklarımızın sağlıklı bir din ve ahlak gelişimi göstermeleri bağlamında oldukça yararlı olduğunu belirterek, kursların Allah’ı sevgi temelinde tanıyabilmelerine, Peygamber Efendimizin kişiliğini ve karakterini tanıyarak rol model almalarına da katkıda bulunduğunu söyledi. Sayın Valimiz, bu konudaki gayretleri için İlkadım Kaymakamımız İbrahim KEKLİK, İl Müftümüz Sayın Seyfullah ÇAKIR, İlçe Müftümüz Ömer YAY, Dernek Yönetimine, Müftülük personelimize ve Hocalarımıza teşekkür etti. Bizlerde İlkadım İlçe Müftülüğü olarak, Gençlik Merkezlerimiz ve 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımıza verdikleri destekleri için Samsun Valimiz Sayın Doç.Dr.Zülkif DAĞLI 'ya, İlkadım Kaymakamımız İbrahim KEKLİK Bey'e, Samsun İl Müftümüz Sayın Seyfullah ÇAKIR Hocamıza, İlkadım İlçe Müftümüz Ömer YAY Hocamıza ve emek veren gönül veren Din Gönüllüsü Hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.