14.02.2022

Hafız Geçici Öğretici Alımı Duyurusu

HAFIZ GEÇİCİ ÖĞRETİCİ ALIMI DUYURUSU:

İlkadım İlçe Müftülüğüne bağlı hafızlık eğitimi veren Kur'an kurslarımızda ek ders ücreti karşılığı görevlendirilmek üzere Hafız Geçici Kur'an Kursu Öğreticisi alınacaktır.

KONTENJAN SAYISI:

Bayan Öğretici Sayısı: 3

Erkek Öğretici Sayısı: 6

BAŞVURU TARİHLERİ VE YERİ:

Başvurular 14 Şubat 2022 - 21 Şubat 2022 tarihleri arasında İlkadım İlçe Müftülüğüne şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

1. Hafız olmak

2. 4 yıllık dini yükseköğretim, İlahiyat önlisans veya en az imam Hatip Lisesi mezunu olmak

3. 2020-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Test (DHBT) sınavından 60 puan ve üzeri almış olmak (60 ve üzeri puana sahip başvuru bulunmaması halinde 60 puan altında puanı olanların da başvuruları alınabilecektir.)

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Vesikalık fotoğraf (1 adet)

2. İş talep formu ( Müftülükten temin edilecek)

3. T.C. kimlik nolu nüfus cüzdanı fotokopisi

4. En son öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı ve fotokopisi

5. 2020 Yılı KPSS (DHBT) Sonuç Belgesi

6. Hafızlık belgesinin aslı ve fotokopisi

BAŞVURULARIN GEÇERSİZ SAYILACAĞI DURUMLAR:

Posta, fax veya e-mail yoluyla yapılan başvurular ile 21 Şubat 2022 mesai bitiminden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca birden fazla müftülüğe müracaat edenlerin başvuruları (sınavı kazansalar dahi) geçersiz sayılacaktır.