12.02.2024

Zamanım Namazıma Ayarlı Projesi Sonuçları

İlçe Müftülüğümüzce sömestr tatilinde öğrencilerimize yönelik düzenlemiş olduğumuz 'Zamanım Namazıma Ayarlı' projesi başarı ile tamamlanmış olup proje sonunda değerlendirme komisyonu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde dereceye giren katılımcıların isimleri ekteki listede yer almaktadır. Proje neticesinde 30 öğrencimiz 15 gün boyunca tüm vakit namazlarını başvuru yaptıkları camide cemaatle kılıp namaz surelerini tecvid kuralları ile ezberleyerek tam puan almışlardır. Tam puan alan öğrencilerimiz arasından 1,2 ve 3. derecede yer alacak katılımcılar 16.02.2024 tarihinde saat:17:00'da Site Camii'nde düzenlenecek ödül töreninde herkesin huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek olup tam puan alan diğer 27 katılımcı 4. kabul edilecek ve gram altınla ödüllendirilecektir. 5 ila 10. sırada yer alan katılımcılara ek listede belirtildiği şekilde proje uygulama esaslarında taahhüt ve ilan edilen ödüller verilecektir. Duyurulur.