07.02.2020

CAMİ ENGELLİ BULUŞMASI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın "Kulluk için engel yok. Yeter ki sen de camiye gel." mottosuyla cami engelli buluşmaları gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda İlçe Müftülüğümüzce her ayın son Perşembe günü camilerimizde cami engelli buluşması gerçekleştirilmektedir. Ocak ayı cami engelli buluşması; Havza İlçe Müftümüz Mehmet Nurlu'nun katılımıyla Çakallı Mahallesi Denizereği Camii İmam-Hatibi Yaşar Kartal'ın koordinatörlüğünde engelli kardeşlerimiz ve cemaatimizin katılımıyla gerçekleşti.

Yörgüçpaşa Camii Müezzin Kayyım'ı Hafız Mürat Ünal hocamızın Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan program Havza İlçe Müftümüz Mehmet Nurlu'nun konuşmaları ve Engelli Koordinatörümüz Yaşar Kartal'ın sunumlarıyla sona erdi.