05.04.2022

MEVLİD-İ NEBİ GENÇLİK BİLGİ YARIŞMASI

Ladik İlçe Müftülüğü, 2022 Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nda Dereceye Girenleri Ödüllendirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları arasında yer alan Hz. Muhammed’in Hayatı (Prof. Dr. Casim Avcı - Mevlana İdris) adlı eserden sorumlu oldukları çevrimiçi Gençlik Bilgi Yarışması düzenlendi.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler, Ladik İlçe Müftülüğü tarafından ödüllendirildi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmek amacıyla Ladik İlçe Müftülüğünde Ödül Takdim Töreni gerçekleştirildi.

Ladik İlçe Müftüsü Faruk USLU yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik etti ve ''İnsanlığın kurtuluşu ancak ve ancak bizlere en güzel rehber ve örnek olan Hz. Peygamber’in ahlakının öğrenilmesi ve hayata tatbik edilmesiyle mümkündür. Sizler hayatınız boyunca Allah Resulü'nü rehber edinerek, O’nu örnek alarak yaşamalı ve bütün insanlığa bir müslüman olarak güzel bir örnek olmalısınız. Başarılarınızdan dolayı sizleri, her zaman yanınızda olan ailelerinizi ve bu süreçte sizleri destekleyen öğretmenlerinizi tebrik ederimtebrik ederim. Hepinize sağlıklı ve başarılı ömürler dilerim” dedi.

Dereceye giren öğrencilere İlçe Müftüsü Faruk USLU tarafından para ödülü takdim etti.