02.06.2020

Şehit Cenazesi

Tepealtı Mahallesi nüfusuna kayıtlı, Şehit Polis Memurumuz Atakan ARSLAN için Çarşamba ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU, aziz şehidimizin eşi Sayın Gözde ARSLAN, babası Sayın Ali ARSLAN ve annesi Sayın Şükran ARSLAN, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Çiğdem KARAASLAN, Samsun Milletvekililleri Sayın Yusuf Ziya YILMAZ ve Sayın Fuat KÖKTAŞ, Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK, İl Müftüsü Sayın Seyfullah ÇAKIR, Garnizon Komutanı Sayın Albay Recep Ali ÜSTÜN, Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet AKTAŞ, Kaymakamımız Sayın Meriç DİNÇER, Belediye Başkanı Sayın Halil AKGÜL, Çarşamba İlçe Müftüsü Sayın Osman KARAGÖZ, İlçe Müftümüz Kenan DOĞRU' nun yanı sıra askeri ve polis erkanı, şehidimizin mesai arkadaşları, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Rıdvan Paşa Camii'nde, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır Hocamız cenaze namazı öncesi yaptığı konuşmada (Şehitlere ölü denilemeyeceğini K.kerim.de“Allah yolunda öldürülenlere sakın “ölüler” demeyin. Çünkü onlar diridir, fakat siz farkında değilsiniz.” (Bakara 2/154) yine başka bir ayette “Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü zannetme! Aksine onlar diridirler ve Rableri yanında rızıklanmaktadırlar’’. Peygamberimizin buyurduğu üzere peygamberlik makamından sonra en şerefli makamın şehitlik mertebesi olduğunu inşallah şehidimizin rabimizin yanında en güzel lutuflara nail olacağına inanıyoruz dedi.) İl müftüsü Seyfullah ÇAKIR tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Aziz Şehidimiz Atakan ARSLAN, Tepealtı Mahallemizdeki aile kabristanlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

Şehidimizin kederli ailesine,sevenlerine ve yakınlarına sabr-ı cemil ve metanet ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.