19.07.2024

İl Müftümüz Sn. Seyfullah Çakır, Diyanet İşleri Başkanımız Sn. Ali Erbaş’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Yaz Kuran Kursları Açılış Programının hazırlanmasında emeği geçen İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapan personeline "Teşekkür Belgesi" takdim etti.

Kur' an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda personele hitap eden İl Müftümüz; "Büyük bir özveri ve çaba ile gece gündüz demeden emek veren, bu işi yürüten arkadaşlara özellikle teşekkür ediyorum, gayretinizden dolayı takdir ve şükranlarımı sunmak istiyorum. Bunun ecrinin, bereketinin, feyzinin Cenab-ı Allah tarafından hem bu dünyada hem de ahirette sizlere kat kat verilmesi duasıyla.." ifadelerinde bulundu.