11.10.2024

Ekim Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüz Seyfullah Çakır başkanlığında, İlkadım ilçemizde gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcıları ve 17 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda;

İl Müftü Yardımcıları ve 17 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; "Hac Kayıt Güncelleme İşlemleri", "Büyüklerimize Vefa Zamanı", Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Eğitim ve Öğretim Faaliyeti", "Trafik Kazası Sonucu Engelli Hale Gelen Bireylere Yönelik Manevi Destek Hizmeti", "Kamuda Tasarruf Tedbirleri Eğitim Programı", "TRT Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması", "ÇEDES Koordinasyon Toplantısı", "Mahallinde Düzenlenecek Hizmet içi Eğitimler" konulu yazılar ile Din Hizmetleri alanındaki çalışmalar görüşüldü. Yapılacak çalışmalar karara bağlandı.