13.01.2020

Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının öncülüğünde Samsun İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu organizasyonuyla düzenlenen Umre Ödüllü Değerler Eğitimi yarışması ödül töreni gerçekleştirildi. Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi ve Çocuk evlerindeki yarışmaya katılan çocuklarımıza verilen kahvaltı programına Samsun Valisi Osman Kaymak, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, İl Müftüsü Veysel Çakı, AÇSH İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müftü Yardımcısı Vedat Başsan, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri, Değerler Eğitimi dersi hocaları ve AÇSH görevlileri katıldı. Dereceye giren çocuklarımıza 3 umre ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Çocuklarımızı kutlar, emeği geçenlere teşekkür ederiz.