11.04.2021

İl Müftümüz Sayın Seyfullah ÇAKIR, Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 176. Yılı ve Polis Haftası olması münasebetiyle Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI ile birlikte, İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Ömer URHAL'ı ziyaret etti.

İl Müftümüz Sayın Seyfullah ÇAKIR, Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 176. Yılı ve Polis Haftası olması münasebetiyle;

Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Garnizon Komutanı Sayın Topçu Albay İbrahim CAMCI, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa DEMİR, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri KILIÇ, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sayın Sg.Alb. Ahmet BAHADIR, İl Jandarma Komutanı Sayın J.Alb.İbrahim GÜVEN, MİT Bölge Müdürü Sayın Hasan AKMEŞE ile birlikte, İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Ömer URHAL'ı makamında ziyaret ederek, Polis Haftası'nı kutladılar.